Οδηγίες Χρήσης Πλατφόρμας
< Επιστροφή
Εκτύπωση

Είσοδος στην πλατφόρμα

Χαρακτηριστικά και Απαιτήσεις πλατφόρμας

Η πρόσβαση στην πλατφόρμα γίνεται μέσω της διεύθυνσης app.willo-suite.com.

Η πλατφόρμα είναι διαδικτυακή. Επομένως κάθε συσκευή η οποία έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και εγκατεστημένο κάποιο σύγχρονο περιηγητή, μπορεί να έχει και πρόσβαση. Η εφαρμογή προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος της οθόνης, ώστε να βελτιστοποιήσει την εμπειρία πλοήγησης ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείται. Για την ορθή λειτουργία της εφαρμογής, προτείνεται ανάλυση οθόνης 1280×1024 (ή μεγαλύτερη), καθώς και η τελευταία έκδοση του εκάστοτε περιηγητή που χρησιμοποιείται.


Προτείνονται οι παρακάτω περιηγητές (browsers) :
• Google Chrome
• Mozilla Firefox
• Microsoft Edge

Δημιουργία Λογαριασμού

Κατά την έναρξη χρήσης της πλατφόρμα WiLL.O θα λάβετε ενημερωτικό email για την δημιουργία του λογαριασμού σας με τα στοιχεία εισόδου σας.

* Για λόγους ασφαλείας, όπως προβείτε στην αλλαγή του προσωρινού κωδικού πρόσβασης, μέσα από την καρτέλα “Ρυθμίσεις Προφίλ” που θα βρείτε στο πάνω αριστερά σημείο της οθόνης, μετά την σύνδεσή σας.

Σύνδεση

Για την είσοδο στην πλατφόρμα θα χρειαστείτε, το Όνομα Χρήστη, τον Κωδικό Πρόσβασης και το Αναγνωριστικό Εταιρείας που θα βρείτε στο email που έχετε λάβει.

Τα παραπάνω στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου και του κωδικού πρόσβασης, μπορούν να αποθηκευτούν στον υπολογιστή και στον περιηγητή (browser) που πραγματοποιείτε σύνδεση με σκοπό την ταχύτερη είσοδο σας στο μέλλον.

Επόμενο Γνωριμία με το WiLL.O
Περιεχόμενα